Снимка BulNews.bgШофьор от врачанското общинско предприятие БКС“ е пострадал при куриозна

...
Снимка BulNews.bgШофьор от врачанското общинско предприятие БКС“ е пострадал при куриозна
Коментари Харесай

Извънредно! Бургаски ТИР изхвърли от пътя кола на БКС, шофьорът е в болница

Снимка BulNews.bg

Шофьор от врачанското общинско дружество „ БКС “ е потърпевш при куриозна злополука на Е-79 на влизане в града, осведоми организация BulNews.bg.

``
реклама

Инцидентът е станал преди минути малко след ресторант „ Вангелов “. Служителят на „ БКС “ отишъл със длъжностен пикап „ Мазда “ да посрещне два ТИР-а от Бургас, които карали сол за потребностите на предприятието по отнасяне на пътищата в общината през зимата. След като се видели, той тръгнал пред тях, с цел да ги съпроводи до базата на „ БКС “, където да разтоварят. По пътя обаче една от гумите му блокирала и първата огромна машина го натресла откъм гърба.

Ударът е бил толкоз мощен, че возилото на „ БКС “ изхвърчало в канавка край шосето. При конфликта е потърпевш водачът на пикапа. Той е откаран с кола към незабавния център, като се оплаквал от болки в главата и замаяност.

В момента трафикът по интернационалния път в посока регионалния град е усложнен поради ТИР-овете, които заемат едната лента. В момента на местопроизшествието има екип от полицейски чиновници, които документират случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР